Du har genomgått 0% av denna enkät
Varning: JavaScript är avstängt i din webbläsare. Du kanske inte kan svara på alla frågor i enkäten. Var vänlig kontrollera inställningarna i din webbläsare.

 

 

 

 


 

 

Detta är en oberoende VarumärkesBarometer som genomförs av SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB, på uppdrag av de deltagande företagen.
Undersökningens syfte är att förstå hur välkända dessa varumärken är varumärken i olika målgrupper och hur de uppfattas.
Målgruppen för denna undersökning är läsare av Dagens industri.


SveMa Svenska Marknadsundersökningar
SveMa, Svenska Marknadsundersökningar AB
Analysvägen 3, 435 33 Mölnlycke, Sverige
Telefon: +46 (31) 750 87 00
https://www.svema.se

Undersökningen genomförs av: SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB, Org.nr: 556360-3835

 

Integritetspolicy

SveMa Svenska Marknadsundersökningar AB, org. nr. 556360-3835 (nedan kallat "SveMa") samlar in svar från deltagare i undersökningar med syfte att sammanställa resultatet i en rapport till vår beställare.
I de fall personuppgifter har använts eller samlas in i någon av våra undersökningar, lagras de krypterat och givna svar blir automatiskt avpersonifierade.
Dina kontaktuppgifter används endast för inbjudan till undersökning, eventuella påminnelser och meddelande vid vinst eller utdelning av gratifikation. 
Deltagande i undersökningen är frivilligt.

Vi delar eller säljer inga adress- eller personuppgifter vidare till tredje part eller undersökningens beställare.
Efter denna undersökning har avslutats, raderas alla personuppgifter som har använts i nämnt syfte.

I samtliga rapporter som skapas av SveMa baseras resultaten på grupperade svar från undersökningarna. Detta garanterar att ingen enskild person kan identifieras. 
SveMa är ägare av databasen och tjänsten som hanterar personuppgifterna.

Vi är dedikerade till att skydda dina personuppgifter och garanterar att vi följer alla tillämpliga dataskyddslagar och regler, inklusive General Data Protection Regulation (GDPR).

Om du har frågor eller kommentarer angående vår integritetspolicy eller vår hantering av personuppgifter, vänligen kontakta oss på info@svema.se eller på tel: 031-750 87 00.
Vår adress är: Analysvägen 3, 435 33 Mölnlycke och vår webbplats är: https://svema.se.

Vi uppskattar din tillit i vårt företag och vårt engagemang för att skydda dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslagar och regler!